Tyggetesten
Har noen tygd det her?
Nettredaksjonen anmelder deltakermat.
Lunsjen på UKM viser seg å være helt identisk dag to, som den var på dag én:
Gryterett: Ferdigtygd? Brun og slimete. Kjøtt som smelter på tungen.
Merkelig greie. Er det der ekte kjøtt?
Salat: En klassisk salatbar med et rikelig utvalg av ulike grønnsaker og en hvitløksfylt dressing.
Fresh og god.
Pastasalat: Proppet fylt med rødløk, pasta, skinke og noe småtteri ingen helt skjønte hva var – sammenblandet i klassisk pastasalatdressing.
Litt mye løk?
Liksomrisotto/paella: Ris, kjøtt, reker, grønnsaker og noe som gjorde det hele litt gulere.
Helt greit, hvis du tørr.
Rundstykker: Litt slappe, men kan ikke forvente all verden fra rundstykker heller.
Rundstykke med smør er godt.
Alt i alt et godt utvalg, men kanskje litt mangelfylt på enkelte av rettene. Likevel trekker salatbaren opp, med mulighet for å mikse en sunn lunsj selv og helheten ender på en svak 5.
- Mattias Schroeder.
Del på Facebook |
Legg til kommentar