Tyggetesten

Har noen tygd det her?

Nettredaksjonen anmelder deltakermat.

Lunsjen på UKM viser seg å være helt identisk dag to, som den var på dag én:

Gryterett: Ferdigtygd? Brun og slimete. Kjøtt som smelter på tungen.
Merkelig greie. Er det der ekte kjøtt?

Salat: En klassisk salatbar med et rikelig utvalg av ulike grønnsaker og en hvitløksfylt dressing.
Fresh og god.

Pastasalat: Proppet fylt med rødløk, pasta, skinke og noe småtteri ingen helt skjønte hva var – sammenblandet i klassisk pastasalatdressing.
Litt mye løk?

Liksomrisotto/paella: Ris, kjøtt, reker, grønnsaker og noe som gjorde det hele litt gulere.
Helt greit, hvis du tørr.

Rundstykker: Litt slappe, men kan ikke forvente all verden fra rundstykker heller.
Rundstykke med smør er godt.


Alt i alt et godt utvalg, men kanskje litt mangelfylt på enkelte av rettene. Likevel trekker salatbaren opp, med mulighet for å mikse en sunn lunsj selv og helheten ender på en svak 5.

- Mattias Schroeder.

Del på Facebook | Del på Nettby

Legg til kommentar

Navn
E-post
Emne
Kommentar
Sikkerhetskode

Tilbake til oversikten

Musikken er gjengitt med tillatelse fra TONO.
Uautorisert kopiering er ulovlig.

Sidene bruker Smarte Sider Pro
Utvikling: Smart-Media AS
Design: Smart-Media AS